Skydedøre

Lette aluminium terrasse skydedøre – perfekt til overdækket terrasse aluminium

Classic og Classic Plus er to serier af aluminium skydedøre glas udendørs – udført i aluminium med henholdsvis 1 lag glas og justerbare hjul eller 2 lag termoglas med dobbelthjul. Begge terrasse skydedøre kører på nylonhjul med rustfrie kuglelejer, som sikrer lydløs gang og høj stabilitet i mange år. Børstetætninger mellem de enkelte døre holder træk og kulde ude.

Med en Classic aluminium skydedør kan du på et øjeblik lukke din overdækket terrasse aluminium, så der selv på en frostklar dag vil være lunt i solen. Resten af året kan du nyde ly og læ for det omskiftelige danske vejr. Med en Classic Plus aluminium terrasse skydedør får du funktioner tilsvarende Classic skydedøren dog med bedre isolering, så du kan holde på varmen en kølig sommeraften og bruge udestuen længere hen på året med en alternativ opvarmning.

Classic og Classic Plus aluminium skydedøre glas udendørs er designet i en enkel og diskret stil med afrundede kanter, som sammen med den holdbare overfladebehandling på aluprofilerne giver et eksklusivt udseende.

Sidst og ikke mindst kræver både Classic og Classic Plus aluminium skydedøre glas udendørs minimal vedligeholdelse og giver maksimalt lysindfald.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på 74 74 36 49 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at komme forbi og se vores udvalg af skydedøre på nært hold i vores showroom i Løgumkloster.

Få et optimalt udbytte af din terrasseoverdækning med en aluminium skydedør

Elsker du at spise udendørs med hele familien eller måske blot at sidde i timevis på terrassen og nyde en god bog? Med en aluminium skydedør i din terrasseoverdækning får du en unik mulighed for at integrere din stue og din terrasse i et snuptag uanset årstid. Samtidig får du med en skydedør i aluminium en løsning, der er vedligeholdelsesfri og samtidig udgør en eksklusiv og smuk indgang fra haven.

Svenske Glas In AB er specialiseret i udendørs skydedøre i aluminium. Hos Win-Door har vi eneret på salg af de eksklusive Classic og Classic Plus+ aluminium skydedøre fra den svenske producent. Ydermere har vi tolv års erfaring med at sikre energirigtige løsninger af en høj kvalitet ved etablering af terrasseoverdækninger og udestuer. Det er din garanti for, at du får en optimal aluminium skydedør til den rette pris hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

• Hvordan du forlænger sommeren med en udendørs skydedør

• Dine fordele med en aluminium skydedør af Classic eller Classic Plus serierne

Har du spørgsmål til, hvordan du kan få maksimalt udbytte af din overdækkede terrasse ved at montere en aluminium skydedør, giver vi dig gerne en professionel rådgivning. Ring blot til os på 74 74 36 49 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at besøge os og se vores udvalg af skydedøre.

Forlæng sommeren med en aluminium skydedør i stilrent design

Med en af vores udendørs skydedøre i aluminium får du en stilren overgang i din overdækket terrasse aluminium, der giver et maksimalt lysindfald i dit hus. Samtidig får du et robust og effektivt værn mod regn og rusk, der giver dig mulighed for at forlænge sommeren markant. Det gælder særligt, hvis du vælger en aluminium skydedør med dobbelte termoglas fra Classic Plus+ serien.

Uanset om du vælger terrasse skydedøre fra Classic eller Classic Plus+ serien, får du en fleksibel løsning, der nemt og hurtigt lukker din terrasseoverdækning af og beskytter mod det omskiftelige danske vejr. Begge terrasse skydedøre har nemlig lydløse nylonhjul med rustfrie kuglelejer. De særlige børstetætninger holder træk og kulde ude år efter år uden, at det kræver nogen særlig vedligeholdelse.

Udendørs skydedøre, der fuldender dit hus

Alle huse er forskellige i forhold til stil og proportioner. Når du vil have en overdækket terrasse med terrasse skydedøre, er det derfor vigtigt, at du overvejer, hvordan dit materialevalg og selve overdækningens udformning spiller sammen med resten af dit hus. Vælger du flotte materialer med en lang levetid, har du mulighed for at skabe et resultat, der øger dit hus’ værdi markant.

De slanke aluminiumsprofiler og de smukt afrundede kanter i et enkelt og flot design sikrer, at vores skydedøre passer til enhver arkitektonisk stil. Derfor er det dit valg af overdækket terrasse aluminium eller limtræ, der er afgørende for, at udbygningen harmonerer med dit hus på den ønskede måde. Ydermere kan du vælge mellem en hvid eller sølvfarvet overfladebehandling, når du køber din skydedør hos os.

Få specialtilpassede terrasse skydedøre hos Win-door

Planlægger du at bygge til med en ny terrasseoverdækning med skydedøre, så tag en af vores erfarne og dygtige medarbejdere med på råd. Vi sikrer dig en løsning, der er tilpasset specielt til dine ønsker og behov. Det indebærer blandt andet, at vi altid leverer vores skydedøre efter individuelle mål.

 

Vi tilbyder også

Terrasseoverdækning | Vinterhave | Vinduer & Døre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:

Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os