Terrasseoverdækning

Terrasseoverdækninger i top kvalitet

Terrasseoverdækning giver mange muligheder

For mange familier bliver havens stue både sommerhus, helårligt opholdsrum og rummet, hvor man dyrker sine hobbies. Det er også her mange vælger at “gå på pension” eller blot indtage det livsvigtige sollys året rundt, som en stue i haven giver et stort tilskud af. Uanset din bolig er der en model, som matcher netop dine behov og din byggestil præcist. En overdækning af terrassen er et kvalitetsprodukt til en yderst fornuftig pris. Den er skabt af stærke alu. profiler og et opalhvidt termotag og tilsammen giver det en vedligeholdelsesfri terrasseoverdækning. Her finder du fx ly for en regnbyge, og du har mulighed for at lukke en eller flere sider, så du er sikret mod drilske og kolde vinde. En terrasseoverdækning er desuden et permanent og godt alternativ til en markise, da det opale termotag skærmer for solen, når den står højest på himlen, men samtidig lader rigeligt lys passere, så husets rum ikke bliver mørklagte.

Limtræ eller aluminium?

Valget mellem en limtræskonstruktion eller aluminiumskonstruktion er mest et spørgsmål om smag. Limtræ giver en naturligt udseende terrasseoverdækning med en ren stil. Den er let at montere og en smule billigere end en alu-løsning. Aluminium giver et moderne og meget let udtryk, og konstruktionen kan stort set tilpasses enhver byggestil. Monteringen af denne løsning er dog en smule mere kompliceret.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til køb og valg af terrasseoverdækning? Så ring blot til os på 74 74 36 49 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at besøge os i vores showroom på Teglgårdsvej 1, 6240 Løgumkloster!

Mange mennesker synes ikke, der er tid til at sætte sig ud og nyde haven, når de kommer hjem fra arbejde. Beslutningen bliver lidt lettere med produktet Garden Lounge, skabt af Win-door som en indbydende siddeplads i haven. En lounge med mulighed for at sidde ude og nyde den danske sommer i et hvilket som helst vejr. Garden Lounge er lavet sådan, at møblerne kan stå beskyttet for vejrets luner, grillen kan stå fremme, og så er den ideel til opbevaring af havemøbler og redskaber vinteren over.

Garden Lounge er lavet af pulverlakeret vedligeholdelsesfri aluminium.

Nyd den danske sommer med en ny terrasseoverdækning

Med en terrasseoverdækning kan du nyde den danske sommer i fulde drag uden at skulle rykke indenfor, når en lunefuld sommerbyge falder. Ved at lukke en enkelt eller flere sider af terrasseoverdækningen af med en skydedør i aluminium, kan du også forlænge sommeren. Med den rette terrasseoverdækning er du sikret mange timers udendørshygge for hele familien til en overkommelig pris.

Hos Win-Door tilbyder vi et bredt sortiment af åbne eller delvist lukkede terrasseoverdækninger i limtræ, glas eller aluminium. Uafhængigt af dit valg får du altid en løsning, som er individuelt tilpasset dit hus og er stort set vedligeholdelsesfri. Dertil kan du vælge imellem sikkerhedsglas med et optimalt lysindfald eller de mere fleksible termotagplader. Kun din smag og økonomi sætter grænser.

Her på siden kan du læse mere om:

• Vores eksklusive terrasseoverdækninger i aluminium
• Vores terrasseoverdækninger i limtræ til den prisbevidste husejer

Vil du gå sommeren i møde med en ny terrasseoverdækning? Så ring til os på 74 74 36 49 eller udfyld kontaktformularen her på siden. Du kan også komme forbi vores 150 m2 store showroom i Løgumkloster og se vores store sortiment af terrasseoverdækninger og få en snak om dine muligheder.

Fuldend dit hus med en stilren terrasseoverdækning i aluminium

En terrasseoverdækning i aluminium er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste husejer, som ønsker et stilrent design, der løfter husets arkitektoniske udtryk. Her får du en terrasseoverdækning med slanke profiler med en smuk, afrundet finish. Derfor giver vores terrasseoverdækninger i aluminium et unikt lysindfald, som rækker helt ind til husets bagerste rum.

Fuldender du din terrasseoverdækning i aluminium med en af vores Classic eller Classic Plus skydedøre, får du et effektivt værn mod den danske sommers vejrluner. Aluminiumsskydedørene har et eksklusivt look, der holder sig flot år efter år med en minimal vedligeholdelse og holder vind og regn ude. De justerbare nylonhjul og rustfrie kuglelejer sikrer en lydløs gang med en høj stabilitet.

Terrasseoverdækninger i limtræ til den prisbevidste husejer

Med en terrasseoverdækning i limtræ får du et billigere alternativ til de eksklusive terrasseoverdækninger i aluminium uden, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Dette skyldes ikke mindst, at limtræ er et fleksibelt materiale, hvilket sikrer en nem og hurtig montering. Monteringen er derfor mulig at udføre for en fingernem ‘gør-det-selv-mand’.

Vores terrasseoverdækninger i limtræ er udført i formstabilt kvalitetstræ, som kan holde sig smukt og stærkt i årevis med en minimal vedligeholdelse. Vi dimensionerer limtræselementerne i forhold til målet på din terrasseoverdækning såvel som til at kunne bære en snemængde på 0,75 kilo newton pr.m2. Dermed er du sikret, at din nye terrasseoverdækning overholder Bygningsreglementet.

Køb terrasseoverdækning med fordele hos Win-door

Hos Win-Door kan vi tilbyde dig et bredt sortiment af terrasseoverdækninger i en høj kvalitet og en professionel rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det er din garanti for, at du får en unik terrasseoverdækning, som løfter dit hus’ udtryk, til en konkurrencedygtig pris.

Læs her hvilke love og regler der gælder for terrasser og terrasseoverdækninger.

Vi tilbyder også

Vinterhave | Vinduer & Døre | Folde- og Skydedøre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:
Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os

Materialevalg

Intro træ-alu

Sådan bliver den til

Intro til kundeeksempler

Bygger du med ?

Så kan du vælge at samarbejde med Win-Doors håndværkere om opførelsen eller renoveringen af din udestue, åbne-/lukkede terrasseoverdækning eller vinterhave. Vi samarbejder med dig på dine præmisser og står til rådighed for dig gennem hele processen fra den indledende dialog til den færdige montering. Monteringen kan med lethed udføres af “gør-det-selv-manden” – ellers kan du trygt overlade montagedelen til vores professionelle fagfolk. På siden finder du en række eksempler på udestuer og vinterhaver, der kan være med til at inspirere dig til opfyldelsen af netop din drøm…