Udestuer

Vi leverer både udestuer som er isolerede og uisolerede. En isoleret vinterhave er den ultimative drøm for mange. En “have” – måske med eksotiske planter og blomster, man kan gå ud i – selv når snestormen raser. For mange bliver vinterhaven det sted, man “bor” det meste af året, og hvor man får det ekstra livsvigtige lys, som er med til at holde humøret højt.

Hos Win-Door udvikler vi løbende nye løsninger for at kunne give dig de bedste tilbud og den bedste rådgivning. Alle vinterhaver er tilpasset netop dine ønsker og din boligs byggestil. Med Win-Door er du garanteret en professionel rådgiver og samarbejdspartner, der kan give dig en eksklusiv udvidelse af din bolig og mulighed for sommer året rundt.

Har du spørgsmål?

Har du en konkret opgave, et generelt spørgsmål til vores produkter eller services, er du meget velkommen til at skrive eller ringe. Så vil vi hjælpe med at løse din opgave.

Udestuer

Udestuer er som navnet siger: En stue beregnet på at opholde sig i – men “udendørs”. Den er derfor heller ikke opvarmet, men er et helt lukket uderum, der lukker lyset ind og holder kulde, vejr og vind ude. Udestuer fra Win-Door er individuelt tilpasset og skræddersys til den enkelte bolig og boligs stil.

Åben facade

Overgangen mellem udestuer, åbne – /lukkede terrasseoverdækninger og vinterhaver fra Win-Door er flydende. Vi arbejder med stor fleksibilitet og til samtlige løsninger er der mulighed for at tilvælge store facadeåbninger. Det giver ekstra mange muligheder for anvendelse, når man kan lukke facaden helt op og integrere haven med huset på sommerdage eller lade de store glaspartier lægge afstand til regn og blæst på gråvejrsdage.

Materialer

Alle elementer er fremstillet i udvalgte og gedigne materialer af høj kvalitet. Vi anvender udestueelementer i bedste kvalitet bl.a. plast, aluminium, træ og limtræ fra certificerede skovbrug i det nordlige Skandinavien, hvor produkterne har et højt indhold af kernetræ. Alle vore produkter lever op til lovgivningens strengeste krav og er CE-mærket. Win-Door leverer produkter med 5 års garanti og tage med 10 års garanti.

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:

Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os

Intro til kundeeksempler

Udeliv hele året

Intro træ-alu

Udestuevarianter