Komplet Udestue

Udestuer er som skabt til vejret i Danmark

Det danske vejr er udestue-vejr. Størstedelen af året er det for koldt at sidde på terrassen og nyde haven – ofte kan det selv midt om sommeren være for ustadigt til fx at spise aftensmad i haven. Men med en komplet udestue kan du “sidde i haven” hver dag fra det allertidligste forår til det sidste af sensommeren. Hos Win-Door vi et bredt udvalg udestuer, så du kan finde den udestue, som bedst passer til dit hus, og du rigtigt kan nyde haven både sommer og vinter. Vi kan tilbyde individuelle og standardløsninger for udestuer og vinterhaver med alternativ opvarmning.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Hvordan vi skaber udestuer på dine præmisser
  • Udestuer som standardløsninger
  • Vores individuelle udestue-løsninger

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores udestuer? Så er du velkommen til at ringe til os på 74 74 36 49. Du kan finde inspiration her på hjemmesiden – eller endnu bedre; kom forbi vores 150 km2-store showroom i Løgumkloster.

Komplet udestue på dine præmisser

Vil du løfte kvaliteten af dit hus med en komplet udestue på dine præmisser? Hos Win-Door tilbyder vi professionel rådgivning fra start til slut og samarbejder med dig på dine præmisser. Vi giver dig med andre ord de bedste muligheder for at udvide dit husareal med mulighed for sommer året rundt – i form af en skøn udestue. Vores udestuer kan let monteres af “gør-det-selv-manden”, hvis du har mod på det, men ellers står vores professionelle fagfolk klar til at tage sig af montagen for dig. Win-Door er der for dig, fra du vælger en udestue fra vores store udvalg til udestuen står færdigopført.

Standardudestuer til nogle af Danmarks bedste priser

Vil du have en flot komplet udestue til en overkommelig pris? Vi kan tilbyde 5 tillavede udestueløsninger, som prismæssigt starter fra 39.995 kr. og opefter samtidig med, at der er mulighed for tilkøb. Vælger du en af vores standard udestuer, får du den leveret som et komplet byggesæt af plastelementer med lavenergiglas, 10 mm. termotag, træpakke, alle hængsler, søm og skruer samt en monteringsvejledning. Det gør din nye standard udestue klar til at montere med det samme, du får den.

En individuel udestue kan fuldende dit drømmehus

Har du en helt bestemt forestilling om, hvordan din nye udestue skal se ud? Så er de individuelle udestuer fra Win-Door løsningen. Uanset om I bor i et modernistisk, stilrent hus, en ældre patriciervilla, et 70’er hus eller måske eget arkitekttegnede hus, er smag og behov for design – vidt forskelligt. Måske vil du have en komplet udestue i glas med aluminiumskonstruktion og fladt tag – eller konstruktion i limtræ med skråt tag. Ligegyldigt hvilken forestilling du har til din nye udestue, kan de opfyldes i en individuel løsning.

Udestue i 3D

Savner du inspiration til jeres nye udestue? Så kig forbi vores store showroom i Løgumkloster. Vi giver som noget nyt også mulighed for, at I kan se visualiseringer af jeres forskellige udestue-idéer i 3D. Det er langt nemmere at forholde sig til end de abstrakte plantegninger. På denne måde får I langt bedre forudsætninger for at træffe det rigtige valg.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 74 74 36 49.

Vi har adresse på Teglgårdsvej 1, 6240 Løgumkloster

Vores åbningstider:

Man.-tor.: 8.00-17.00

Fredag: 8.00-16.00

Lørdag 10.00-12.30

Vi tilbyder også

Terrasseoverdækning | Vinduer & Døre | Folde- og Skydedøre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:
Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os