Vinterhaver

Vinterhave & Færdige Udestuer der kan bruges året rundt

En vinterhave er en smuk og opvarmet udestue

Kunne du tænke dig en vinterhave, som du kan nyde året rundt? Det kan være vanskelligt i det danske vejr, hvor selv sommeren nogle dage kan være for ustadig til, at man kan sidde ude. Vinterhaver er godt isolerede og opvarmede færdige udestuer, som du kan bruge året rundt. I den kan du sidde og nyde havens mange udtryk og det skiftende lys ligegyldigt hvilken tid på året, det er.

Hos Win-Door kan vi tilbyde en bred vifte af elegante løsninger inden for vinterhaver og udestuer med alternativ opvarmning – alt efter smag og behag. Vi har standardvinterhaver samt individuelle vinterhaver. Vinterhaver er baseret på isolerende elementer, der giver en lunt klima og holder på varmen. Installer eventuelt en brændeovn for supplerende opvarmning.

Her kan du læse mere om:

• Vores standardløsninger med vinterhaver
• Vores individuelle løsninger inden for udestuer og vinterhaver
• De vigtige overvejelser ift. en ny vinterhave

Har du spørgsmål til vores vinterhaver og den rette løsning for dig? Så er du velkommen til at ringe til os på 74 74 36 49. Du kan finde inspiration her på hjemmesiden eller komme forbi vores 150 km2-store showroom i Løgumkloster.

En vinterhave og færdige udestuer du har råd til

Vil du have en af Danmarks måske billigste byg selv-vinterhaver? Hos Win-Door tilbyder vi fem færdigt producerede vinterhaver, og vores vinterhave pris starter helt nede ved 39.995 kr. Der er mulighed for tilkøb til den enkelte type vinterhave, så du kan selv tilpasse den til dine ønsker.

Vores standard vinterhaver er ingen sag at samle for gør-det-selv typen, da du får det leveret som en samlet pakke med alt, hvad du skal bruge af skruer, hængsler osv., så du selv kan opsætte færdige udestuer. Der følger også en vejledning med til at samle den nye vinterhave. I det komplette vinterhave-sæt er der desuden plastelementer med lavenergiglas, 10 mm. termotag og en træpakke. Har du ikke lyst til at stå med det selv, aftaler vi blot, at vi sender vores professionelle fagfolk til at gøre arbejdet. Herefter står din nye færdige udestue klar til brug – året rundt.

Individuel vinterhave kan opfylde din drøm

Drømmer du om en helt bestemt type vinterhave? Uanset dine ønsker og drømme om et bestemt design, kan vi hos Win-Door opfylde din drøm om en ny vinterhave. Vores individuelle vinterhaver/ færdige udestuer giver dig et væld af muligheder. Det er kun fantasien, som sætter grænser for det individuelle præg, du selv kan sætte gennem valg af materialer som fx glas, aluminium, limtræ, plast, træ/alu eller mahogni.

Uanset hvilken stil og design du hælder mod: Et glashus, konstruktioner i limtræ eller aluminium, fladt tag eller kip – kan du få specialdesignet din nye vinterstue. Du kan fx også vælge en udestue med tre foldedøre i siderne, så den også kan fungere som overdækket terrasse og med helt andre muligheder.

Hjælp til vigtige overvejelser omkring vinterhaven

Er du i tvivl om, hvordan din færdige udestue skal se ud? Så hjælper vi gerne med uforpligtende at udarbejde alternative løsninger og give dig de forskellige pristilbud. Det er vigtigt, at afklare hvilke behov, vinterhaven skal opfylde, før du lægger dig fast på en løsning. Du skal overveje materialer i forhold til lys og varme, hvilket vi hjælper dig med, så vinterhaven altid har en tilpas temperatur. Oveni skal vinterhaven naturligvis tilpasses dit hus, så du får en harmonisk løsning.

Vil du se din nye vinterstue i 3D, før du beslutter dig endeligt? Så kig forbi vores showroom i Løgumkloster. Kontakt os for at høre mere: 74 74 36 49.

Denne artikel fra Bolius kan også være behjælpelig med hvilke regler gælder for vinterhaver og udestuer.

Vi tilbyder også

Terrasseoverdækning | Vinduer & Døre | Folde- og Skydedøre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv