Folde- og Skydedøre

Win-Door tilbyder et bredt udvalg af facade-foldedøre, som gør det muligt at åbne HELE væggen og integrere stuen i løsningen. Med en skydedør udendørs & foldedøre fra Win-Door er det slut med traditionelle og ufleksible terrassedøre.

Skydedør udendørs

Overgangen mellem udestuer, åbne – /lukkede terrasseoverdækninger og vinterhaver fra Win-Door er flydende. Vi arbejder med stor fleksibilitet og til samtlige løsninger er der mulighed for at tilvælge store facadeåbninger. Det giver ekstra mange muligheder for anvendelse, når man kan lukke facaden helt op og integrere haven med huset på sommerdage eller lade de store glaspartier lægge afstand til regn og blæst på gråvejrsdage. Uanset din boligs udseende er der en skydedør udendørs model, der matcher netop dine behov og din byggestil præcist.

Har du spørgsmål?

Har du en konkret opgave, et generelt spørgsmål til vores produkter eller services, er du meget velkommen til at skrive eller ringe. Så vil vi hjælpe med at løse din opgave.

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:
Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os