Foldedøre

Få en udvendig foldedør i det materiale og design, du ønsker

Vil du have en flot overgang fra fx din udestue til din have? Med en udvendig foldedør fra Win-Door kan du få en eksklusiv overgang til haven. Samtidig er en foldedør yderst praktisk, da den åbner for et væld af muligheder. Du kan fx få designet din nye udestue eller vinterhave med tre foldedøre i stedet for vægge, for på denne måde kan du omdanne udestuen til en overdækket terrasse på de varme sommerdage. Win-Door samarbejder med tyske Solarlux, som er en af en af Europas førende producenter af foldedøre. Det giver dig uanede muligheder, hvis du vil købe en udvendig foldedør hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

· Vores foldedøre i tysk kvalitet åbner for valgmuligheder

· Eksempler på modeller af foldedøre fra Solarlux, som vi fører

· Hvordan du kontakter os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores foldedøre? Du er velkommen til at ringe til os på 74 74 36 49. Du kan finde inspiration her på hjemmesiden – eller endnu bedre; kom forbi vores 150 m2-store showroom i Løgumkloster.

Forskellige muligheder for udvendige foldedøre i tysk kvalitet

Vil du give dit hus en smuk åbning i det rette materiale, der beskytter mod regn og rusk? Hos Win-Door kan du vælge mellem plast, mahogni, fyrretræ, træ/alu eller aluminium alt efter din smag og dit individuelle hus. Du kan få dørene med eller uden isolering samt med enkeltlags- eller termoglas. Vi kan ydermere tilbyde foldedøre både som ind- og udadgående modeller.

En isoleret udvendig foldedør fra Solarlux sikrer dig design og funktionalitet på højeste niveau. Foldedørene fungerer ud fra bundkørte systemer, som giver en lang holdbarhed. En foldedør fra Solarlux er ekstremt vind- og vandtæt, da de har mange tætningslister, der alle har været igennem strenge tests af førende tyske institutter.

Solarlux giver mange modeller af foldedøre

Vi tilbyder også

Terrasseoverdækning | Vinterhave | Vinduer & Døre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:

Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os