Solarlux foldedøre

Solarlux foldedøre med design og funktionalitet i højsædet til en konkurrencedygtig foldedør pris

Tyske Solarlux har igennem årtier været det foretrukne valg for stil- og kvalitetsbevidste husejere, der skal investere i nye foldedøre, skydedøre, udestuer, terrassetage eller noget helt femte. Det skyldes ikke mindst, at design, funktionalitet og kvalitet er i højsædet i alle løsninger fra Solarlux. Det åbner for uanede muligheder, når du skal forny dit hus’ ydre, til en fornuftig foldedør pris.

Hos Win-Door finder du landets største sortiment af kvalitetsløsninger fra Solarlux til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder altid en troværdig og professionel rådgivning med udgangspunkt i dine særlige ønsker og behov. Dertil er vi specialister i energibesparende løsninger, som holder varmen inde og kulden ude på effektiv vis samtidig med, at du får en løsning, der er specialtilpasset dit hus’ proportioner og stil. Kontakt os for foldedør pris.

Her op siden kan du læse mere om:

• Vores sortiment af Solarlux foldedøre i aluminium, træ eller alu/træ
• Hvilke fordele du får med en ny foldedør fra Solarlux

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om, hvordan du kan løfte dit hus’ ydre med en foldedør fra Solarlux? Så kom forbi vores 150 m2 store showroom på Teglgårdsvej 1 i Løgumkloster til en snak om dine muligheder. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden eller til at ringe til os på 74 74 36 49.

Fuldend dit hus’ ydre med en Solarlux foldedør

Med en foldedør fra Solarlux får du eksklusiv og smuk indgang til dit hus fra din terrasseoverdækning eller udestue. I vores sortiment finder du en lang række eksklusive foldedøre fra Solarlux i enten aluminium, træ eller træ/alu, der beskytter effektivt mod regn og kulde. Derfor er det kun din smag såvel som husets arkitektoniske stil og det udtryk, du ønsker, der sætter grænser for dine valgmuligheder.

Når du køber Solarlux foldedøre hos os, kan du vælge imellem:

• SL25: et uisoleret skyde- og drejesystem med en unik kombination af glas og aluminium
• SL35 og SL45: uisolerede aluminiumsfoldedøre med et eksklusivt look og ideel funktionalitet
• SL66: isolerede træfoldedøre i nåletræ, mahogni eller eg. Perfekt til dansk arkitektur
• SL67: isolerede træ/aluminium foldedøre, der er vejrbestandige og ingen vedligeholdelse kræver
• SL60e, SL70 og SL82: vedligeholdelsesfri aluminiumsfoldedøre med varierende isoleringsevne

Du kan læse mere om de enkelte foldedøre fra Solarlux ved at gå ind under ‘Foldedøre’ her på siden.

Luk lyset ind i dit hus med foldedøre fra Solarlux

Solarlux er et familieforetagende med stolte traditioner, hvor fokus er på at skabe ægte livsglæde for sine kunder ved at skabe et optimalt lysindfald. Det er din garanti for, at du har rig mulighed for at lukke lyset ind i dit hus, når du fuldender din udestue eller terrasseoverdækning med en foldedør fra Solarlux. Dertil kan du integrere din stue og terrasse på et splitsekund med en af de unikke facade-foldedøre.

Foldedørene fra Solarlux er monteret med et unikt bundkørt system, der sikrer en varig holdbarhed uden gennemhængning. Uanset hvilken model, du vælger, får du en vedligeholdelsesfri foldedør med flere tætningslister af gedigen tysk kvalitet, der sikrer mod regn og rusk. Det betyder, at du altid får en innovativ løsning, som holder sig smuk og funktionel i årevis, når du vælger Solarlux.

Køb din Solarlux foldedør hos landets førende forhandler til en konkurrencedygtig foldedør pris

Hos Win-Door har vi landets største sortiment af løsninger fra Solarlux. Dertil er vi specialister i energibesparende løsninger ved etablering af udestuer. Derfor kan vi tilbyde dig en komplet løsning, når du skal fuldende dit hus med en udestue eller terrasseoverdækning, til en fornuftig foldedør pris.

Vil du vide mere om vores produkter fra Solarlux? Så kontakt os på 74 74 36 49 eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Vi tilbyder også

Terrasseoverdækning | Vinterhave | Vinduer & Døre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:

Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os