PVC Vinduer

Hold varmeregningen i bund og indeklimaet i top med nye PVC vinduer

Oplever du, at energiregningen løber løbsk til trods for, at det altid er fodkoldt i dit hus? Svaret på den udfordring kan være at udskifte dine vinduer med moderne PVC vinduer. Fordelene er mange. Du får en miljøvenlig vinduesløsning med et lavt vedligeholdelsesbehov og en ekstrem høj isoleringsevne. I dag kan du også købe nye PVC vinduer i en flot klassisk stil.

Hos Win-Door har vi en omfattende ekspertise inden for energirigtige kvalitetsløsninger til renovering og nybyggeri. Vi fører et bredt sortiment af lavenergi vinduer, hvor PVC vinduer er blandt vores mest populære løsninger. Vores ekspertise og store sortiment er din garanti for, at du altid får den bedste vinduesløsning til den helt rigtige pris hos os.

Her på siden kan du læse mere om:

• Dine fordele med PVC vinduer
• Vores sortiment af PVC vinduer

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om køb eller valg af PVC vinduer, er du altid velkommen til at kontakte os på 74 74 36 49 eller via kontaktformularen her på siden.

Pas på miljøet og spar på varmen med nye PVC vinduer

Skal du udskifte vinduerne i dit hus, er der mange faktorer i spil. Du skal ikke alene tage højde for dit hus’ arkitektoniske stil. Du bør også overveje, hvor meget tid du vil bruge på udvendig vedligeholdelse, og hvordan du sikrer, at dine nye vinduer har en optimal isoleringsevne. Dermed kan du forbedre husets samlede energiramme markant.

Uanset hvilken PVC vindue-løsning du vælger, får du en lang række fordele, som fx:

• UV-modstandsdygtige PVC vinduer, som holder sig flotte i årevis med minimal vedligeholdelse
• Vinduerne er produceret af genanvendeligt PVC uden miljø- eller sundhedsskadelige stoffer
• PVC vinduer er ikke-ledende og maksimalt isolerende, hvilket holder kulden ude og varmen inde

Disse er blot nogle af årsagerne til, at vi anbefaler PVC vinduer til den pris-, kvalitets- og miljøbevidste husejer.

Løft dit hus’ udtryk med PVC vinduer i dansk byggestil

Når du handler PVC vinduer hos Win-Door, tilbyder vi dig et bredt sortiment af kvalitetsvinduer med et banebrydende flerkammersystem. Her sikrer de dobbelte tætningslister med indbyggede, galvaniserede metalforstærkninger, at det enkelte PVC vindue har en ekstremt høj varme- og støjisolering. Samtlige PVC vinduer leveres i hvid og har en smudsafvisende overflade, der beskytter mod misfarvning.

Uanset om dine nye PVC vinduer skal bruges til et nybyggeri eller til at erstatte dine gamle vinduer, kan du finde en optimal løsning i vores sortiment. Vælger du et PVC vindue fra Danline Klima serien, får du et lavenergivindue, der passer perfekt til en traditionel dansk byggestil. Med PVC vinduer fra Greenline serierne får du derimod et flot vindue med dreje/kip-funktion, der passer til moderne arkitektur.

Køb PVC vinduer med fem års produktgaranti

Når du køber dine nye PVC vinduer hos Win-Door tilbyder vi dig altid en professionel rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vores PVC vinduer er DVC- og/eller CE-mærkede og har fem års produktgaranti. Derfor får du altid en vinduesløsning, hvis kvalitet og isoleringsevne er i top hos os.

Har du brug for hjælp til at vælge det rette PVC vindue? Så udfyld blot kontaktformularen her på siden eller ring til os på 74 74 36 49. Du er også velkommen til at besøge vores showroom på Teglgårdsvej 1, 6240 Løgumkloster og se vores udvalg af PVC vinduer på nært hold.

Vi tilbyder også

Terrasseoverdækning | Vinterhave | Folde- og Skydedøre | Design Carport, Hegn & Terrassegulv

Troværdighed er vigtig for os

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab og ikke mindst ægte sønderjysk troværdighed forenet med top professionelt arbejde overalt i processen:

Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Kontakt os