Produkter

Download

Win-Door

Referencer

Produkter

TERRASSEOVERDÆKNINGER
DØRE & VINDUER
ALTANLUKNINGER
FACADE PARTIER
Forretning, cafeer, udstillingsvinduer
SKYDEDØRE
Vis mere

Facaden er det centrale element i planlægning og design af en bygnings udseende. Win-Door tilbyder et stort udvalg af systemer, der kan realisere innovative facadekoncepter og opfylder høje arkitektoniske krav: Alt fra små facader, udstillingsvinduer til ovenlys indeholdende opluk og teknik. 

Win-Door producerer selv vores egen skydedørs serie.

WD20 og WD21 som er en uisolered alu ramme med 6 mm eller 13 mm glas. WD24 er en termisk delt alu ramme med 13 mm termoglas.

Alle skydedøre bliver lavet på mål til de enkelt opgaver.

Altan lukninger, vindfang eller klima afskærm til eksisterende bygninger/boligblokke eller nybygninger i pulverlakeret kvalitets aluminium. 

Bliver tilpasset bygningen og udført med 6 mm eller 13 mm termo glas.

I kan forhindre, at jeres energiforbrug stiger til uoverskuelige beløb. Har I allerede gennemgået isoleringen for jeres hus? Særligt vinduer, der er ældre end 20 år, er ofte utætte på bestemte steder. Ved hjælp af en effektiv isolering kan I spare en betydningsfuld del af omkostningerne. Med energi vinduer endda op til 80 %.

Vejr bestandige aluminium terrasseoverdækninger til boligforeninger, boligselskaber, nybygninger og renovations opgaver. 

Terrasseoverdækningerne kan lukkes af med et stort udvalg af faste partier, skyde/foldedøre og vinduer, i både 6 mm enkeltglas og 13 mm termoglas 

 
 

Win-Door

Win-Door er et rent dansk selskab, med kontorer og produktion af aluminiums overdækninger, vinduespartier og skyde døre i Jylland og på Sjælland.

Win-Door er en stabil samarbejdspartner for arkitekter, entrepenører og tegnestuer, når det drejer sig om vinduespartier, døre, skydedøre, klima afskærm og terrasseoverdækninger.

 

Med egen konstruktører og tegnestue samt vores montør teams, planlægger vi opgaven fra start til mål i tæt samarbejde med bygherren.

 
 

Referencer

1/1

KONTAKT

Win-Door 
Teglgårdsvej 1 · 6240 Løgumkloster
Tlf. + 45 7474 3649
Email: win-door@win-door.dk
Cvr: 40518487

Man-tor: 08:00 - 17:00

Fre: 08:00 - 15:00

Lør: Efter aftale 

KONTAKT

Win-Door Sjælland
Rugvænget 8 · 4100 Ringsted
Tlf. +45 3819 3649
Email:
win-door@win-door.dk
Cvr: 40518487

Obs. Vi har primært kontor samt produktion i Ringsted. Kontakt os for en aftale med en konsulent på adressen. 

KONTAKT

Huset Middelfart (Byggecentrum)
Hindsgavl Allé · 5500 Middelfart

 

Alle dage: 10:00 - 17:00

Bemanding efter aftale

  • Pinterest
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon