Foldedøre

Skyde/foldevæggene leveres som ind- eller udadgående i aluminium, fyrretræ, mahogni, træ/alu og plast med eller uden isolering samt med enkeltlags- eller termoglas.
I samarbejde med Europas førende producent af foldedøre, tyske Solarlux, åbner vi op for uanede muligheder.

Med isolerede foldedøre fra Solarlux er du sikret design og funktionalitet på et meget højt niveau. De bundkørte systemer sikrer varig holdbarhed og ingen gennemhængning. Foldedørene leveres både som ind- og udadgående. Derudover er de yderst vind- og vandtætte med flere tætningslister, som har bestået strenge tests af førende tyske institutter.

 

 

Vi fører bla. følgende foldedøre fra Solarlux i vores sortiment:


SL25 fra Solarlux er et uisoleret skyde- og dreje system. Her får du en udsøgt kombination mellem glas og aluminium i et tophængt system der sikrer ly og læ.


SL35 & SL45 fra Solarlux er uisolerede aluminiums foldedøre, som giver terrasseoverdækningen eller den uisolerede udestue et eksklusivt og super funktionelt look.

SL66 fra Solarlux er isolerede foldedøre i træ, hvor du har mulighed for af vælge mellem forskellige træsorter som nåletræ, mahogni, eg mm. Med en træ foldedør får du en dør, som passer perfekt ind i dansk arkitektur.

SL67 fra Solarlux er isolerede træ/alu foldedøre med vejrbestandig aluminiums dele udvendigt, som sikrer dig frihed fra alt vedligehold. De indvendige trædele sikrer atmosfære og en god isoleringsevne.

SL60e & SL70 & SL82 er isolerede foldedøre i aluminium med forskellige grader af isoleringsevne
– fælles for de tre er, at ALLE er højt isolerede, vedligeholdelsesfrie og perfekte til den isolerede
udestue.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt Win-Door

Folde- og Skydedøre

Tilbud foldedøre