top of page

Terrasseoverdækning

Skræddersyet løsninger til dig: Hos Win-Door har vi terrasseoverdækninger i allerhøjeste kvalitet. Vores terrasseoverdækninger tilpasses til netop dine ønsker og din boligs byggestil.

Terrasseoverdækningerne produceres i jeres specialmål, således at de nøje passer til jeres husmur, udhæng osv. Med Win-Door er du garanteret en professionel rådgiver og samarbejdspartner, der kan give dig en eksklusiv udvidelse af din bolig.

 

Vores medarbejdere står altid til rådighed ved spørgsmål og vejledning. Kontakt Win-Door for et uforpligtende tilbud på din nye terrasseoverdækning. 

WD10 er en terrasseoverdækning i et enkelt og stilrent alu-design. Designet gør at terrasseoverdækningen ikke virker som en enkeltstående bygning, men falder naturligt ind i det eksisterenede element.

WD11 har et højt niveau af stabilitet trods den lave vægt, og leveres som standard i Hvid Ral 9010 eller Antrazitgrå Ral 7016. I vores WD11 kan man isætte næsten alle former for sidelukning.

Ultraline terrasseoverdækning kommer uden synligt tagfald. Det giver et unikt look, som passer til langt de huse. Terrasseoverdækningen er som strandard udstyret med 8mm lamineret glastag 

Terrasseoverdækning med lameltag udført i aluminium. Den hybride terrasseoverdækning, hvor du får stor fleksibilitet på din terrasse...

Please reload

bottom of page