top of page
WD 12 udestue i aluminium fra win-door

WD12.....Termisk delt udestue

WD12 Udestue
WD12 Udestue lukket
WD12 udestue monteret i Silkeborg
WD12 udestue i Silkeborg set indefra
WD12
WD12 udestue med åbne sider
WD12 isoleret udestue med gulv

Et ekstra rum til huset

WD12 er en termisk delt udestue, hvilket gør den delvist isoleret. Udestuen er det oplagte valg, hvis du drømmer om en vinterhave i aluminium, der skal benyttes året rundt. 

Med WD12 følger der uendelige kombinationsmuligheder i forhold til lukninger i siderne, da du kan isætte vores skyde-/foldedøre, glaspartier, almindelige terrassedøre og vinduer. Se vores store udvalg her.

 

WD12 udestuen kan passende kombineres med vores WD24 termisk delte skydedøre med 24mm lavenergi termoglas, hvilket giver dig stor fleksibilitet, da dørene i så fald kan åbnes helt op, når sommervejret for alvor arter sig.

 

Win-Door's udestuer er udført i kvalitets aluminium, og pulverlakeret med kvalitetsfarve. Dette gør at alle WD terrasseoverdækninger/udestuer er vedligeholdelsesfrie, og passer derfor perfekt til det skiftende danske vejr.

WD12 er i lighed med vores andre udestuer meget fleksibel, da den fås på specialmål, og tilpasset til netop din monteringshøjde. 

WD12 kan købes som "byg-selv", eller du er velkommen til at kontakte Win-Door for et tilbud, hvor arbejdet udføres af vores montører.

Ring for mere info

7474 3649

Pris forespørgsel 

Aliplast logo
Solarlux logo
bottom of page