top of page
Boli med Schuco elementer

Energiomkostningerne stiger stødt - det kan I ikke gøre noget ved. Men I kan forhindre, at jeres energiforbrug stiger til uoverskuelige beløb. Har I allerede gennemgået isoleringen for jeres hus? Særligt vinduer, der er ældre end 20 år, er ofte utætte på bestemte steder. Ved hjælp af en effektiv isolering kan I spare en betydningsfuld del af omkostningerne. Med vinduer fra Schüco endda op til 80 % - takket være den mest moderne teknik.

Schücos vinduer er ikke kun de bedste på markedet, hvad angår funktionalitet, men også betjening og æstetik. Find inspiration blandt vores kæmpe udvalg af beslag, greb og farvemuligheder.

Træ facade

INDIVIDUELT TIL JERES BOLIG

Synlig individualitet ved første øjekast. Vinduer fra Schüco systemer kombinerer funktionalitet med tidsløst design. Via intelligent teknik og i sammenspil med utallige muligheder for form og farve. Man bør give enhver bygning en umiskendelig god stil - nemlig jeres egen. Vinduer fra Schüco står for innovation, kvalitet og fleksibilitet. Med de forskellige materialer aluminium, PVC og stål kan man kombinere form, farve og designelementer på mange måder. Sæt jeres farverige præg på jeres hus! For ethvert vinduessystem kan I vælge imellem et bredt spektrum af designmuligheder. Alt efter det primære materiale kan man vælge imellem forskellige overfladebehandlinger.

BESPARELSESPOTENTIALET ER ENORMT

 

Gå ikke på kompromis, når det gælder isoleringen af jeres hus. Schücos vinduer garanterer jer en høj energieffektivitet. På den måde modtager I en meget lavere varmeregning. Derudover er der en besparelse at hente ved den korrekte udluftning. Også her har Schüco en passende løsning.

OPTIMALE ISOLERINGSVÆRDIER

Med en U-værdi på 0,8 til 1,6 W(m²K) opnår Schücos vinduer de højeste isoleringsværdier. Disse suveræne værdier, f.eks. for aluminium, opnås via en isoleringszone med skumfyldte isolatorer, en optimeret midtertætning samt en innovativ isolering i glasfalsen.

 

DET KAN I SPARE

For en villa på 143,8 m² og et vindueområde på 26,4 m², byggeår 1980, kan man ved at indsætte Schüco AWS 90.SI+ opnå en besparelse på 51 kWh/(m²a) eller 730 liter fyringsolie pr. år. Reduceringen af forbrændingen af de 730 liter fyringsolie sparer atmosfæren for 2 tons CO² om året (det svarer til ca. 10.000 km i en bil eller en CO²-volume på 1250 m³).

Vinduer i først sal
Foldedør fra Win-Door
Dørhånd fra Win-Door
bottom of page