top of page

OM WIN-DOOR

Win-Door ApS er et bolighus for alt udenom med produktion og salg af udestuer, terasseoverdækninger, ly og læ løsninger, vinduer og døre, som lavenergiprodukter.

Vi producerer hos udvalgte leverandører i Danmark og Tyskland – efter de bedste håndværksmæssige traditioner. Win-Door tilbyder et bredt udvalg i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser.

Kvalitet men billigere

Hos Win-Door ApS har vi siden virksomhedens start i år 2000 specialiseret os i kvalitetsløsninger, når det handler om boligtilbehøret til alt uden om boligen som fx. carport, gardenlounge og hegn. Win-Door tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsmærkede elementer i individuelle mål og designs til konkurrencedygtige priser. Vores mangeårige erfaring i branchen og altid opdaterede viden er DIN garanti for den bedste løsning til den rigtige pris.

Troværdighed

Hos Win-Door lægger vi vægt på godt købmandskab forenet med top professionelt arbejde overalt i processen: Fra rådgivning over tilbud til salg og levering og den endelige montering af den løsning, der matcher netop dine behov.

Win-Door Aps
Teglgårdsvej 1 · 6240 Løgumkloster
Tlf. + 45 7474 3649
Email: win-door@win-door.dk

bottom of page