top of page
Win-Door markiser

Priseksempel:

Markise 879

19.313 kr

I50 x 150 cm. inkl motor
inkl. Moms

Markiser til ethvert 
formål
Frithængende markise

FRITHÆNGENDE MARKISER

Smart bystil kombineret med masser af teknisk komfort. Kassettemarkisen imponerer med sit rene, kantede design, hvor alle detaljer er helt rigtige. Det ellers tidløse farveudvalg overrasker med stærke accentfarver til frontprofilen – et spil mellem farvekontraster, som liver op på enhver facade. Med et drejeled hæves den til en forudindstillet hældningsvinkel, efter den er rullet ud, og den bioelektroniske sene i foldearmene giver den ud over en støjsvag drift også en robust karakter. De små LED-spotlights, som kan monteres i en multifunktions-rille under markisen, sikrer stemningsfyldte aftener på terrassen. Fås også i en pulverlakeret version, er velegnet til montering på vægge, lofter og spær.

INDVENDIGE MARKISER

Glastag kræver effektiv solafskærmning om sommeren, såsom underglas markiser. De beskytter mod snavs og fugt under et glastag. Men markisen har meget mere at byde på. Særlige gas strammende fjedre giver en særdeles god pasform i hele markisens længde. Dette ser ikke kun godt ud, dugen er også mindre tilbøjelig til at vibrerer i vinden. Markisen imponerer med sin yndefulde design.

 

Dens kassette er kun 130 mm og bliver derfor næppe bemærket under et glastag. Markisen fås som ekstraudstyr med tracfix systemet, et dejligt, lukket udseende, hvor låget kører flydende i de laterale spor. 

Invendig markise
Udvendig markise

UDVENDIGE MARKISER

Markiser der har fået IF product design award 2013 for fremragende produktdesign og særlig omtale ved German Design Award 2014 er direkte anerkendelser af det gode design. – Og dertil kommer, at systemet ganske enkelt også fungerer perfekt. Arealer på op til 36 m2 kan lægges i skygge med en enkelt dug. Og to special-gastrykfjedre, som arbejder uafhængigt af hinanden, sørger for permanent høj dugspænding.

 

Dugen er resistent overfor solens UV stråler og snavs. Da markisen ligger ovenpå taget på en udestue, danner den et isolerende zone ovenpå taget, og lukker derfor varmen ude af din udestue.

MARKISER EFTER SPECIALMÅL

Alle vores markiser er efter specialmål, så de passer 100% til jeres ønsker. Skal i bruge en markise til et specielt formål, til en lukning i bygningen, eller give overdækning i en krævende vinkel på huset, så kommer vores sælger gerne ud og rådgiver samt giver tilbud på markisen. Vi har et stort udvalg i farver, på både dugen og markisekasetten.

Specielle markiser
Pergola

PERGOLA

Kassetteprofilen, de ledende spor, den forreste profil og de forreste bærestolper af Markilux 8800 supplerer hinanden perfekt og resultatet i et stort, men ikke desto mindre meget elegant gårdhave skygge system. Markilux pergola 210 fortelt systemet hviler på slanke støtter med diskret laterale guide spor. Støtterne kan justeres for at sikre beskyttelse mod regn, selv når den er installeret på minimum plads. Når den er fuldt udrullet, kan den afrundede forreste profil sidder i plan med enden af ​​føringsbanerne. Især store udvidelser give god skygge med høj vind stabilitet (vindmodstandsklasse 3).

Tagbeklædning & udvendige markiser 
Indvendig markise

MARKILUX

bottom of page