top of page

Foldedøre og Skydedøre

Win-Door tilbyder et bredt udvalg af folde- og skydedøre til alle formål. Drømmer du eksempelvis om at få aflukket din eksisterende terrasseoverdækning med udendørs skydedøre, kan du meget passende tage et kig på vores WD20, WD21, WD24 og WD25 modeller, som spænder fra de helt lette skydedøre med enkeltlagsglas, skydedøre i helglas og den termiske delte WD24 model, som er ideel til vinterhaver. 

Drømmer du istedet om at isætte en isoleret foldedør fra stuen eller dit køkken ud til haven, så tilbyder Win-Door ligeledes isolerede foldedøre fra den tyske foldedørs fabrikant, Solarlux. Her kan vi både tilbyde foldedøre i aluminium, træ/aluminium eller i ren træ. Mulighederne er mange, hvorfor du er meget velkommen til at kontakte os for gode råd, vejledning og et uforpligtende tilbud

UDESTUER

WD24 - Glasskydedør, delvist isoleret med 24mm termoglas

WD24 er vores termisk delte skydedøre. Skydedørene bliver produceret efter dine mål, og med en bundskinne, der har et ekstra kondensprofil for ekstra tæthed indvendig.

WD25 - Rammeløs glasskydedør

Rammeløst skydedørskoncept - modellen giver et moderne look, hvor man er fri for rammer. 

sl20e - Rammeløs glasskydedør i 8 eller 10mm glas

Det transparente skydesystem sl20e kan benyttes i glashuse som fleksibel beskyttelse mod vind og vejr eller som rumdeler. Skydepaneler i helglas løber i fladt monterede skinner med op til fem spor. Således etableres der en uhindret adgang til det fri.  Med skydesystemet sl20e kan man etablere et helt transparent hjørne i helglas, der samtidigt kan modstå kraftigt slagregn

Vil du ikke gå på kompromis mht lys, så vælg vores rammeløse sl25 model.sl25 er udført i hærdet glas, med en rammeløs, glidende overgang mellem de forskellige fag. 

Aluminium, uisoleret

Glasfoldevæggen sl35 kan foldes indad eller udad og til højre eller til venstre helt efter ønske. Smalle panelprofiler sørger for et elegant look. Store glaselementer skaber maksimal transparens. Den nedfældede gulvskinne sørger for uhindret adgang til det fri.

Den varmeisolerede glasfoldevæg sl66 giver i træudførelsen en skøn og hjemlig atmosfære. En bred farvepalette samt et stort udvalg af forskellige træsorter gør det muligt at skabe eksklusive designvarianter. Hertil anvendes på bestilling FSC- og PEFC-certificeret træ fra bæredygtigt skovbrug. Foldevæggen sl66 med træprofiler er med sit naturlige udtryk anvendelig til mange formål. Med det store udvalg af klassiske og trendy farver kan du finde en løsning, der passer til din helt personlige stil.

sl67 - Glasfoldedør i træprofiler med dækprofiler i aluminium, 2x4mm termoglas

Træ/aluminium, varmeisoleret

 

Glasfoldevæggen sl67 kan leveres som et system, der enten står på gulvet eller er ophængt foroven. De enkelte paneler kan foldes enten indad eller udad og enten til højre eller til venstre. Pulverlakerede dækprofiler i aluminium sørger for optimal beskyttelse mod vejrets påvirkninger.

Med den nye glasfoldevæg SL 82 har Solarlux fanget tidsånden meget præcist. Mottoet for den nye foldevæg i helglas er derfor »Design i en helt ny dimension«.

 

Glasfoldevæggen SL 97 i træ og aluminium er kendetegnet ved en meget høj varmeisoleringsevne. Laminerede træprofiler med 96 mm indbygningsdybde. Et ekstra lag isolering og tre-lagsglas giver en ekstra lav U-værdi på kun 0,80 W/m²K, der opfylder kravene til passivhuse

Please reload

bottom of page