top of page
Foldevæg fra Win-Door
Mobilvægge - Foldevægge
Glasvægge - Specialdøre
Moblvaegge

MOBILVÆGGE

Dette mobile vægsystem giver både arkitekt og bygherre helt frie hænder til indretning af rum til alle formål. 

Habila600 er lige velegnet til opdeling af små som store rum, hvor der stilles større krav til lydisolationen eller parkeringsmulighederne - produceres i op til ca. 10 meters højde og stadig med den store fleksibilitet i opdelingsløsninger. Derved kan hver eneste kvadratmeter i byggeriet udnyttes. 

Selv store elementer flyttes let og enkelt fra parkeringspositionen til en helt plan væg uden synlige kantprofiler. Døre kan enten indbygges i de enkelte elementer eller hængsles på tilstødende faste vægge. Elementerne er opbygget på en fuldsvejset stålramme som sikrer, at elementerne er vridningsstabile og muliggør indbygning af stabile og betjeningssikre gangdøre i elementerne.

FOLDEVÆGGE

En enkel og meget brugervenlig plan foldevæg til opdeling af almindelige rum. Den findes i to versioner: Ophængt i en skinne, som er monteret i loftet, eller kørende på en gulvskinne. De enkelte elementer er sammenhængslede - sidste element er som standard beslået som gangdør. Habila120 er et godt økonomisk valg, når man ønsker en rumad-skillelse, hvor kravet til lydisolering er moderat, og parkering kan ske på hovedskinnen. elementerne er opbygget som en limet sandwich konstruktion, som gør elementerne vridningsstabile. En anden vigtig funktion ved Habila120 er, at den også kan leveres brandtestet i akkrediteret prøvningsinstitut efter gældende standarder til BD30 og BD60. Både ved lyd og brand er det dog vigtigt at sikre, at døre og elementer er korrekt lukkede - derfor er der altid en brugs-vejledning med alle leverede løsninger fra Habila.

Foldevaegge
Glasvaegge

GLASVÆGGE

Denne mobile glasvæg består udelukkende af glaselementer helt uden lodrette metal- eller træprofiler, hvilket gør den til en meget flot og elegant løsning, hvor det visuelle fra rum til rum er i højsædet.  

Habila 920 leveres i 10 eller 12 mm hærdet glas. De enkelte elementer er ophængt med multifunktionelle hjul – dermed kan hele eller dele af glasvæggen køres væk og parkeres på et diskret sidespor uden for brugslinien. De enkelte elementer er desuden aflåselige, hvilket også gør Habila920 velegnet til indendørs butiksfacader.

Habila 920 kan indbygges med såvel enkelt- som dobbeltdøre i elementerne og glas med enten folie, silketryk eller sandblæst overflade for at sløre gennemsynet. Sågar et foto eller lignende kan printes på folie inde i glasset.

SPECIALDØRE

Mobilvæg 600 EASYmatic®

Et mobilt vægsystem med EASYmatic® funktion, hvor låsning i lukket position er elektrisk styret og kontrolleret. Hvert element har indbyggede teleskoptætninger i top og bund med et tryk på hele 2000 N, hvilket gør væggen meget stabil. Teleskoper betjenes elektrisk med EASYmatic®.

Specialdoere

Habila

producent Habila

Download infoark
PDF 

bottom of page